CALENDARI I RESULTATS 19/20

1era.    2ona

1era fem   2ona fem

CLASSIFICACIONS 19/20

 

PT: punts  SF: sets a favor  SC: sets en contra  DS: diferència de sets

JF: jocs a favor  JC: jocs en contra  DJ: diferència de jocs  PJ: partits jugats

BASES DEL CAMPIONAT 19/20

1 – La inscripció serà de 20€ (socis) i 45€ (no socis).

  • Com a mínim un membre de la parella ha de ser soci.

2 – Categories: Pàdel. Pàdel femení. Pàdel júnior.

Dins de cada categoria s’establiran diferents grups de nivell (1ª, 2ª) en funció del nombre d’inscrits.

A cada grup es crearà un grup de whatsapp, administrat per un membre de la Junta. En aquest grup s’enviarà informació del torneig. Els participants hi publicaran el resultat de cada partit. Eviteu l’enviament d’informació aliena a la nostra competició (vídeos, acudits, etc).

3 – Sistema de joc:

S’han de jugar dos sets. En els sets que s’arribi als 6 jocs a 6 es resoldran amb “tie break a 7 punts”.

En el cas que s’empati a 1 set, es desempatarà mitjançant la disputa d’un “tie-break a 10 punts”. Al guanyador li computarà com a set guanyat.

1ª Part (Lligueta):

Categoria pàdel:

Dos grups (1a i 2a) de 16 i 15 parelles. Lligueta.

Categoria pàdel femení:

Dos grups (1a i 2a) de 13 i 11 parelles. Lligueta.

Categoria pàdel júnior:

Un grup de 4 parelles. Lligueta a doble volta.

2ª Part. (Finals):(Al millor de 3 sets)

Categoria pàdel i pàdel femení:es classificaran les 8 primeres parelles classificades de 1a i 2a, que jugaran els ¼ de final.

Categoria júnior:es classificaran les 2 primeres parelles per jugar la final.

El dissabte 25 d’abril es disputaran les semis de cada categoria i nivell durant el matí i les finals a la tarda.

Si una parella no s’hi pot presentar (per lesió o per altres motius), ocuparia el seu lloc la parella eliminada amb millor classificació.

4- Dates dels partits

Cada jornada durarà una quinzena de dilluns al diumenge de la setmana següent. (Es podrà allargar, com a màxim, fins el dimecres si es necessari).

Al calendari de partits a jugar hi figurarà la data d’inici (dilluns) i la data de termini (diumenge).

La data d’inici servirà de referència. Suggerim posar-se en contacte tant aviat com es pugui per evitar problemes d’última hora. Recordem que el mal temps és per a tothom igual. No s’ampliaran els terminis.

Així mateix, el guanyador del partit és el responsable de passar el resultat, abans que s’acabi la jornada. El jugador perdedor ha de vetllar per que es compleixi l’anterior norma, doncs en el cas que no es comuniqués el resultat, es consideraria partit no jugat, el que suposaria 0 punts per als dos jugadors.

En el supòsit de no poder contactar durant la primera setmana amb el teu contricant (no contesta telèfon, ni whats, …) o problemes amb acordar la data de disputa del partit, ho comuniqueu a l’administrador del grup, el qual gestionarà l’assumpte.

Un cop acordada la data del partit, si no es presentés un dels participants, passat el temps prudencial de (½ hora), es donaria guanyador al que es presenti. Caldrà comunicar-ho a l’organització en el mateix moment, per poder-ho comprovar.

Per necessitats d’un jugador es podran disputar partits avançats sempre que es posi d’acord amb el seu contrincant. El resultat no es publicarà fins a la jornada que pertoqui.

El calendari, resultats i classificacions es publicaran i s’actualitzaran després de cada jornada al lloc web del Club Tennis Juneda: www.tennisjuneda.cat

5 – El sistema de puntuació serà el següent:

  • 1 punt per partit guanyat i 1 punt per partit jugat (és a dir, el guanyador d’un partit té dos punts i el perdedor 1 punt).
  • Els partits no jugats dins el termini no puntuen.
  • Si es detecta que en un partit s’ha pactat el resultat sense disputar-ho, això suposarà 0 punts per als dos implicats.
  • Si un jugador no disputa el seu partit i dóna per guanyador al seu contrincant, el resultat serà 6-0 6-0 a favor del contrincant i el jugador no sumarà cap punt.
  • Els partits jugats i amb resultat 6-0 6-0 caldrà especificar si és resultat de partit o resultat de partit no jugat.

És important apuntar correctament els “sets i jocs” guanyats i perduts, per tal de poder-los considerar en cas d’empat per a la classificació.

Si durant un partit un dels participants es lesiona, es considerarà la puntuació fins a aquell moment, i a partir de llavors la resta de punts a disputar seran per l’adversari.

6 – Substitució d’un jugador.

Si al llarg del campionat un jugador/a sigues baixa per lesió o per qualsevol altre motiu, podrà ser substituït per un altre tenint en compte que com a mínim haurà de jugar 3 partits abans que el jugador titular s’incorpori al campionat. Aquesta norma no es podrà aplicar a la fase final del campionat.

7 – Desempats a la classificació (empat a punts entre participants):

1r  La millor diferència global de “sets” guanyats i perduts.

2n Si persisteix l’empat, la millor diferència global de “jocs” guanyats i perduts.

3r  Si tot i així continuen empatats, serà el guanyador del partit realitzat a la fase regular entre els dos participants.

8 – Premis

Obsequi per a tots els participants.

Trofeu a les dos parelles finalistes de cada nivell i categoria.

9 – Qualsevol circumstància que es pugui donar durant el transcurs del campionat que no estigui contemplada en aquesta normativa, ho resoldrà l’organització vetllant sempre pel bon funcionament del campionat.